Object Storage

Amazon S3-compatible

pay-per-use object storage in Nederland

 

Vanuit onze datacenters in Nederland biedt DMP object storage aan, u betaald voor hetgeen u gebruikt. Dit is een betrouwbare oplossing voor de opslag van al uw belangrijke gegevens. Uw content is goed beschermd en 24×7 toegankelijk en direct beschikbaar via de standaard Amazon S3 REST API.

Hierdoor is deze object storage beschikbaar voor de volgende toepassingen: 

(Voor Veeam ready object storage klik hier)

 

 • Backup en archivering:  S3-compatible object storage is met name geschikt voor het langdurig opslaan van backup en archivings data. De S3 standaard wordt onder andere ondersteund door de volgende backup producten: Commvault, Veeam, Rubrik en Veritas
 • Website Content:  Als uw statische website grote mediabestanden bevat (films, video’s, foto’s etc.), biedt ons object storage-platform een betaalbare en eenvoudig schaalbare oplossing die volledig aan uw behoeften wordt aangepast.
 • IoT:  Van IoT projecten is bekent dat ze flexibele en eenvoudig benaderbare opslag capaciteit nodig hebben. Hiervoor is object storage dan ook een voor de hand liggende keuze. Wij kunnen uw IoT project team dan ook eenvoudig op weg helpen met het gebruik  maken van onze object storage.

 

Daarnaast heeft object storage de volgende voordelen:

 • Flexibel:  Meer of minder opslagcapaciteit nodig? u hoeft niets in te stellen wij monitoren de werkelijk gebruikte opslag en de kosten worden daarmee in overeenstemming gebracht. Daarnaast is de object storage wereldwijd toegankelijk.
 • Volledig compatibel:  Ons object storage-platform is volledig compatible met de Amazon S3 REST API.
 • Betrouwbaar:  Wij zorgen voor onbeperkte capaciteit, volledig redundant en betrouwbaar netwerk, dit maakt onze object storage een veilige plaats om al uw belangrijke gegevens op te slaan. Omdat onze datacenters in Nederland staan voldoen wij volledig aan de Nederlandse wetgeving. Daarnaast is DMP ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd en maken verschillende Nederlandse overheden en financiële instellingen gebruik van onze object storage dienst.

Waarom DMP object storage t.o.v. andere aanbieders?

 • Uiterst laag maandelijks tarief
 • Geen verborgen (netwerk en request) kosten
 • Onbeperkt inkomend en uitgaand data verkeer wereldwijd (fair use policy)
 • De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van verbruik en content onafhankelijk
DMP object storage tarief is op basis van GB per maand. Verrekening is op basis van werkelijk opgeslagen data
Per GB opslag  € 0.03 per maand excl. 21% BTW

 

 

 

DataManagement Solutions BV

085 - 06 55 489
info@dm-s.eu

 

DMS BV behoort tot de groep van:

The Digital Neighborhood

 

 

Contactformulier

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.