Managed Services

Om een storage- en back-upomgeving optimaal te implementeren, heeft DMS/DMP een groot aantal gecertificeerde consultants beschikbaar. Onze consultants geven ook training (on-the-job) over diverse oplossingen. Daarnaast heeft DMS/DMP een supportafdeling beschikbaar die, afhankelijk van de service level agreement, 24×7 beschikbaar is.

Beheer op afstand

Verschillende grote en kleine klanten in binnen- en buitenland maken gebruik van de mogelijkheid om hun datamanagementomgeving door DMS/DMP remote te laten beheren. Wij beschikken over een eigen Support en Managed Services Center. Onze mensen hebben een grote hoeveelheid actuele kennis, veel ervaring en werken oplossingsgericht.

Wij houden uw storage- en back-upomgeving actueel met upgrades en updates. Daarnaast voeren we regelmatig controles en periodieke analyses uit. Zo signaleren wij problemen vaak voordat u er iets van merkt, en lossen deze op. De hoge kwaliteit van de rapportages zal door u en uw auditors gewaardeerd worden.

Grotere concurrentiekracht

Door al het werk dat DMS/DMP u uit handen neemt, kunt u zich volledig richten op het ondersteunen van de business met innovatieve oplossingen. Dat geeft rust. Belangrijker nog: u hebt de ruimte om de productiviteit en concurrentiekracht van uw organisatie te vergroten.

DMP-diensten en -producten:

  • Consultancy: storage & back-up-consultancy inclusief design, implementatie, ‘health check’ en disaster recovery-plan.
  • Training: klassikale en on-the-job training.
  • Support: expertteam dat 24×7 beschikbaar is.
  • Managed Services: beheer van storage- en back-up-omgevingen.Professioneel advies over databeheer, beheer op afstand van uw datamanagement-oplossingen.

DataManagement Solutions BV

085 - 06 55 489
info@dm-s.eu

 

DMS BV behoort tot de groep van:

The Digital Neighborhood

 

 

Contactformulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.