Cohesity MS365 back-up

 

Wat is Cohesity?

Cohesity biedt een platform waarbij data uit allerlei verschillende bronnen vanuit één interface kan worden beveiligd, beheerd en geanalyseerd.

Het maakt daarbij niet uit of de gegevens on-premises of in de (public) cloud zijn opgeslagen. Dat maakt beheer, beveiliging en analyse een stuk makkelijker.

De zogenaamde software defined storage infrastructuur is ontwikkeld door de bedenker van het Google Filesysteem, waardoor het mogelijk is om diverse apps te gebruiken binnen het platform waarmee het zeer eenvoudig is om back-ups te maken en data te analyseren en beheren. Daarnaast kan men op slimme manieren data verwerken en eenvoudig inzichten uit al deze gegevens extraheren.

Naarmate gebruikers steeds vaker online kiezen voor productiviteitstoepassingen van Microsoft, moeten IT-teams van bedrijven hun strategieën voor gegevensbeheer en -bescherming opnieuw uitvinden. Microsoft 365 beschikt over native en add-on oplossingen voor gegevensbescherming, maar ze leveren niet de enterprise-grade mogelijkheden die organisaties nodig hebben om al hun nalevingsdoelen te bereiken, met name vereisten voor gegevensbewaring op korte en lange termijn.

Het beschermen van uw Microsoft 365-gegevens is uw verantwoordelijkheid en Cohesity biedt een uitgebreide back-up en gegevensbeheer op bedrijfsniveau voor de Microsoft 365 Suite. Cohesity brengt eenvoud en efficiëntie in het beschermen van Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive, Teams en Groepen on-premises, in Microsoft Azure of als een service met Cohesity’s Backup as a Service (BaaS) -aanbod.

Cohesity stelt IT-teams in staat om back-up- en herstelprocessen en -kosten te beheren en tegelijkertijd te voldoen aan compliance en risico’s te beperken, door gegevens on-premises of in de cloud te beschermen tegen menselijke fouten, ransomware en andere bedreigingen.

 

Voor een, geheel vrijblijvende online demo, graag uw gegevens hiernaast invullen en wij nemen contact met u op.

 

Beperk schade en herstel snel van scenario’s voor gegevensverlies

De systeemeigen herstelmogelijkheden in Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive, Teams en Groepen zijn uiterst beperkt. Herstel op itemniveau garandeert bijvoorbeeld geen gegevensretentie.

In plaats daarvan voegt de no-hold-functie blootstelling aan bedreigingen van binnenuit toe, terwijl de hold-functie de kosten en risico’s verhoogt. De map Verwijderde items is op dezelfde manier een onbetrouwbare bewaarmethode omdat gebruikers worden getraind om mappen vaak leeg te maken om ruimte te besparen.

De map Herstelbare items, die dient als een prullenbak in de tweede fase waarin verwijderde inhoud uit de map Verwijderde items wordt opgeslagen in systeemeigen Microsoft 365-herstel, heeft slechts een standaardbewaarperiode van 14 dagen. Postvakherstel met systeemeigen Exchange Online is evenmin geschikt voor het opslaan van gegevens omdat verwijderde postvakken en inhoud slechts 30 dagen automatisch worden bewaard.

IT neemt de kosten en tijd op zich die nodig zijn om inactieve gegevens en mailboxen te beheren die in de wacht worden gezet voor rechtszaken, fusies en overnames en personeelsverloop.

 

 

Cloudbescherming voor Microsoft 365

Elimineer CapEx met een cloud-naar-cloud back-up- en herstelservice voor uw bedrijfskritische M365-gegevens. Cohesity’s Backup as a Service biedt een eenvoudige, flexibele en veilige enterprise-class bescherming voor cloud-native applicaties.
Voldoe aan veeleisende SLA’s zonder de bank te breken. Meld u aan, maak verbinding en bescherm, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw cloudgegevens.

 

Verbeter Microsoft 365-back-up- en gegevensbeheer met Cohesity

Al tientallen jaren volgen gereguleerde industrieën en overheidsinstanties een strikt beleid voor digitaal informatiebeheer. Nu moeten bedrijven over de hele wereld ook voldoen aan het verplichte gegevensbeleid dat is ontworpen om M&A’s te vergemakkelijken, juridische procedures te informeren en transparantie te bieden in de bedrijfsvoering. De uitgebreide back-up- en gegevensbeheermogelijkheden van Cohesity bieden aanzienlijke voordelen op deze gebieden voor ondernemingen over de hele wereld die vertrouwen op Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive, Teams en Groepen:

 

 • Eenvoudig Uw M365-gegevens automatisch ontdekken en automatisch beveiligen. Voldoe aan de vereisten voor gegevensbewaring en naleving door M365-gegevens automatisch te ontdekken en automatisch te beveiligen, inclusief postvakken, groepen en bestanden en mappen.
 • Naadloos Toegang tot herstelworkflows in de context van postvakken, bestanden en mappen. Cohesity indexeert metadata om eenvoudig wereldwijd te zoeken en snel herstel van interne en externe bedreigingen te ondersteunen.
 • Geautomatiseerd Stel regels voor het bewaren van gegevens in en vergeet deze door geautomatiseerd beleid te maken met specifieke SLA’s, waardoor tijd wordt bespaard en steeds meer M365-gegevens worden beschermd.
 • Flexibel Ondersteun flexibel en uitgebreid beleid met een breed scala aan herstelopties voor aangepaste back-upretentieperioden om te voldoen aan unieke zakelijke vereisten. Regels kunnen hersteltijd en herstelpuntdoelstellingen (RTO’s/RPO’s) omvatten.
 • Efficiënt Bescherm automatisch nieuwe mailboxen, bestanden en mappen die zijn toegevoegd aan een M365-gebruikersaccount. Gebruik eenvoudig op tekstreeksen gebaseerd zoeken om postvakken en objecten te beveiligen die zijn gekoppeld aan een bepaald gebruiksnaamaccount.
 • Uitbreidbaar : herstel objecten naar hun oorspronkelijke of alternatieve locatie, inclusief de cloud, en krijg een alternatief voor noodherstel voor Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive, Teams en Groepen met systeemeigen cloudintegratie.
 • Veilig Vereenvoudig e-discovery en vecht terug tegen cyberaanvallen met granulair direct herstel en de mogelijkheid om naar bepaalde e-mails of bestanden te zoeken op basis van verschillende metadatavelden. Versterk het gegevensbeheer en het toezicht met verbeterde zichtbaarheid van back-up- en herstelproces.
 • Governance bescherm uw meest gevoelige gegevens met AI-aangedreven governance en bedreigingsdetectie, terwijl u voldoet aan de nalevingsvereisten en snel reageert en herstelt van ransomware en andere cyberbedreigingen.
Meer dan de helft van alle bedrijven gebruikt Microsoft 365, waardoor de traditionele enterprise application suite van onpremises naar de cloud wordt verplaatst. Wees voorbereid op een groot aantal mogelijke scenario’s voor gegevensverlies door uw M365-gegevens efficiënt te beschermen. Meer informatie over razendsnelle back-ups en snel, gedetailleerd herstel voor Microsoft 365 van Cohesity.

 

 

Waarom kiezen voor Cohesity?

Wilt u weten waarom organisaties kiezen voor Cohesity? Of meer weten over ervaringen van gebruikers? Lees dan dit blog naar aanleiding van Peer Reviews die door Gartner zijn verzameld.

Cohesity biedt gebruikers diverse voordelen. Met Cohesity wordt:

 • Back-up radicaal vereenvoudigd
 • Disaster Recovery versimpeld
 • Al uw ongestructureerde file en archief data ondergebracht op één platform
 • Dataopslag hoog beschikbaar en beschermt tegen ransomware

Dit biedt talloze organisaties een groot aantal voordelen, waaronder:

 • Efficiency: vervang uw dure storage silo’s door eenvoudig pay-as-you-grow oplossing
 • Reduceer risico’s: verzekert u van een always-on infrastructuur en inzicht in u (privacy gevoelige)data
 • Vereenvoudig beheer: beheer en automatiseer alles vanuit één interface

Zien is geloven en daarom hebben wij diverse demonstraties van het Cohesity platform gegeven. Bekijk ons YouTube kanaal voor webinars en demonstraties van de software die wij hebben gegeven.

Op zoek naar Cohesity Support en ondersteuning?

De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een van de belangrijkste Cohesity-partners in de Benelux. De afgelopen jaren hebben wij veel kennis opgebouwd over de oplossing door implementaties te voltooien en beheer voor onze rekening te nemen. Een voorbeeld van een tevreden DMP & Cohesity klant is Haaglanden Medisch Centrum. Wij helpen u graag met implementaties, beheer of support en ondersteuning. Wilt u meer weten over Cohesity? Of bent u op zoek naar support en ondersteuning? Vul dan het formulier op deze pagina in.

Wat is Mass Data Fragmentation

Zoals aangegeven bevindt een groot gedeelte van de data van een organisatie zich fileshares, object stores, archieven, back-ups, en datasets die worden gebruikt voor test/ontwikkeling en analyse bevindt. Deze veelal ongestructureerde data is in de meeste gevallen ondergebracht in gefragmenteerde infrastructuursilo’s.

Cohesity platform
Bekijk de video How Cohesity Redefines Data Management op Youtube.

Dit bemoeilijkt dataprotectie. Daarnaast is de data kostbaar om te beheren en moeilijk te analyseren. Samen met DMP consolideert Cohesity deze silo’s naar één web-scale data platform dat zowel onpremises als in de cloud beschikbaar is. Het platform stelt organisaties in staat om al deze data op een uniforme wijze te beheren, te analyseren en beschikbaar te maken.

Dit platform zorgt voor een substantiële efficiencyverbetering van dataopslag. Naast een sterke reductie van kosten voor infrastructuur en beheer, zorgt het er ook voor dat u weer volledig in controle bent van uw data en daarmee veel makkelijker kan voldoend aan de nieuwe wet en regelgeving voor Dataprivacy.

Leestip: DMP en Cohesity bestrijden Mass Data Fragmentation

 

 

DataManagement Solutions BV

085 - 06 55 489
info@dm-s.eu

 

DMS BV behoort tot de groep van:

The Digital Neighborhood

 

 

Contactformulier

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.