Cohesity

 

 

Cohesity Inc. is een enterprise data-storage bedrijf ondersteund door SoftBank Group Corp. opgericht in 2013, Hoofdkantoor in San Jose, California.

De oplossing van Cohesity is een platform opgebouw volgens de principes van hyper-convergence, ontwikkelt om secondary data te verenigen en te managen zoals backups en analytics. De systemen zijn geconnecteerd aan public en private clouds in een verenigd overzicht.

Cohesity’s meest essentiële  product portfolio bestaat uit DataPlatform, DataProtect, Helios, App Ecosystem en Hyperconverged Platforms. Met deze producten is Cohesity in staat een complete oplossing te bieden om secondary workloads aan te kunnen en Mass Data fragmentatie op te lossen.

Cohesity webscale platform is uiterst schaalbaar en flexibel, bestanden en VM’s kunnen worden gezocht door gebruik te maken van de zoekfunctie zoals we dat kennen van Google en worden teruggezet of gedownload. Door gebruik te maken van de smart Cohesity GUI is het inregelen van de back-up policy heel eenvoudig te noemen en kunt u op ieder moment zien wat de status is van het back-up proces en kunt u tevens uw back-up repliceren of als een archief functie naar een cloud omgeving verplaatsen.

 

Door de smart technologie van Cohesity  is het onder andere mogelijk een virtuele machine te starten vanuit een back-up waarmee een “Recovery Time Objective” van enkele minuten haalbaar is. Tevens kunnen separate omgevingen worden aangemaakt die onafhankelijk van de productie werkzaam zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer weten of een, geheel vrijblijvende demo zien, neem dan gerust even contact met ons op

 

 

 

 

DataManagement Solutions BV

085 - 06 55 489
info@dm-s.eu

 

DMS BV behoort tot de groep van:

Contactformulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.