DMS/DMP Cloud Service

De DMS/DMP Hybrid Cloud op basis van Netapp storage maakt het mogelijk om in korte tijd een hybride datacenteroplossing te implementeren. Hierbij wordt vanuit de klantomgeving via een off-site data replicatie gebruik gemaakt van public of private rekenkracht. Op deze manier blijft de bedrijfsdata onder controle van de klant, maar heeft men tegelijkertijd toegang tot schaalbare rekenkracht voor wisselende workloads of Disaster Recovery.

Gegevens van bedrijven worden steeds belangrijker en tegelijkertijd heeft men behoefte aan schaalbare en flexibele IT mogelijkheden. Een kosten effectieve oplossing moet dan ook gebruik kunnen maken van zowel het lokale datacenter als de mogelijkheden van de publieke of private cloud.

Daarnaast hebben bedrijven te maken met pieken in de workload op storage en compute laag. Voor al deze IT-uitdagingen hebben we een oplossing door DMP Hybrid Cloud aan te bieden.

DMS/DMP Hybrid Cloud geeft op basis van lokale NetApp storage en de pay-per-use mogelijkheden die NetApp vanuit de datacenters van Interxion aanbiedt, een oplossing die meebeweegt met de behoefte aan CPU of storage van de eindgebruiker. Zowel het beheer als de controle vinden in Nederland plaats. De eindgebruiker houdt daardoor zelf de controle over de data en waar de data staat.

Voor de dienst van DMS/DMP wordt gebruikgemaakt van een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten: Interxion. Interxion bedient een breed scala aan klanten vanuit 45 datacenters in 11 Europese landen, waarvan 9 in Nederland. De klanten van DMS/DMP kunnen bouwen op een bewezen, solide fundering.

Aangezien ervoor gekozen is de diensten  aan te bieden vanuit een Nederlands state-of-the art datacenter, biedt dat alleen al in het licht van dataprivacy, security en wetgeving daaromtrent grote voordelen.

Daarnaast zijn DMS/DMP en haar klanten dankzij Interxion Cloud Connect verzekerd van veilige, private en betrouwbare verbindingen naar verschillende cloud providers.

DataManagement Solutions BV

085 - 06 55 489
info@dm-s.eu

 

DMS BV behoort tot de groep van:

The Digital Neighborhood

 

 

Contactformulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.