Barracuda MS365 Back-up

Flexibele, gebruiksvriendelijke Microsoft 365-bescherming

Barracuda Cloud-to-Cloud Backup biedt u de flexibiliteit om Microsoft 365 Teams-, Exchange-, SharePoint-, OneDrive- en OneNote-gegevens te herstellen met zeer gedetailleerde details.

Volledige SharePoint-ondersteuning betekent dat u een back-up kunt maken van alles in SharePoint en deze kunt herstellen, inclusief verschillende sitesjablonen, aangepaste lijsten, machtigingen en metagegevens, waardoor veel van de arbeid en kosten die gepaard gaan met het herstellen van bestanden worden geëlimineerd. U kunt SharePoint-bibliotheken, -lijsten en -documenten herstellen naar alle SharePoint-sites die u kiest. Back-ups maken en herstellen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Barracuda Cloud-to-Cloud Backup biedt complete, gedetailleerde bescherming van uw gegevens met point-in-time retrieval en zowel geplande als on-demand back-up. Bovendien worden uw gegevens ontdubbeld en gecomprimeerd om de opslagefficiëntie te maximaliseren en het back-upvenster te minimaliseren.

Effectieve bescherming tegen ransomware

Uw back-up is uw beste kans om te herstellen na een ransomware-aanval, dus het is cruciaal om een goede back-up te hebben van al uw belangrijke gegevens, inclusief SaaS-gegevens in Microsoft 365. Microsoft biedt functies, waaronder de prullenbak, maar het is niet bedoeld om te worden gebruikt als een back-up- en hersteloplossing. Daarom raadt Microsoft aan om een back-up van derden te gebruiken voor Microsoft 365, zoals Barracuda Cloud-to-Cloud Backup.

Barracuda Cloud-to-Cloud Backup maakt het niet alleen gemakkelijk om de gewenste gegevens te vinden en te herstellen; het biedt ook belangrijke functies, waaronder onveranderlijke opslag, om de gegevens te beschermen tegen wijziging of verwijdering, behalve via de beveiligde Barracuda Cloud-to-Cloud Backup-interface. Uw gegevens worden verder beschermd door

beveiligingsfuncties, waaronder Multi-Factor Authentication (MFA), 5 niveaus van op rollen gebaseerd toegangsbeheer dat bepaalt wie wat kan doen, en end-to-end encryptie.

Als u hulp nodig heeft, is de bekroonde 24/7 technische ondersteuning van Barracuda slechts een telefoontje verwijderd.

Cloud-native

Cloud-to-Cloud Backup bevindt zich volledig in de cloud, dus er is geen software of hardware die u kunt beheren of bijwerken. Omdat je Microsoft 365-gegevens zich al in de cloud bevinden, betekent het bewaren van je gecodeerde back-upbestanden in het netwerk betere prestaties en onmiddellijke schaalbaarheid – het is gewoon logisch. Meerdere externe kopieën van uw back-upbestanden zorgen voor redundantie en beveiliging. En u kunt zich aanmelden en beginnen met het uitvoeren van uw eerste back-up in slechts vijf minuten.

Bel of email gerust, via het contactformulier hiernaast, voor een prijsindicatie. Voor educatie hanteren we een speciaal programma waaronder gratis studenten en ongelimiteerde backup storage.

Eenvoudig in gebruik 

 • Volledig of granulair herstel van Teams, Exchange, SharePoint en OneDrive
 • Onbeperkte storage opslag inclusief retentie, Data opslag in Azure en AWS in Nederland
 • Eenvoudig beheer, implementatie in 5 minuten
 • Aanpasbare back-upselectie via Azure AD-groepen
 • Heldere en gebruiksvriendelijke gebruikers dashboard
 • Snel en gemakkelijk om gegevens te vinden en te herstellen
 • Point-in-time herstel
 • Geplande of on-demand back-up
 • Gedetailleerde rapportage

Opties

 • Het backuppen van vm’s, fysieke servers of Cloud storage
 • Google Gsuite backup

 

Barracuda MS365 datasheet >

Starten met Barracuda MS365 >

Barracuda bundels voor optimale bescherming >

 

 

 

 

 

DataManagement Solutions BV

085 - 06 55 489
info@dm-s.eu

 

DMS BV behoort tot de groep van:

The Digital Neighborhood

 

 

Contactformulier

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.